Testimonials

Why Me?

Mijn doel is het verbeteren van prestaties in studie en werk en het bevorderen van een effectief en succesvol leven. In de afgelopen 10 jaren heb ik veel ervaring opgedaan met coaching en training van studenten en professionals. Als psycholoog ben ik ervan overtuigd dat je gedurende je hele leven in staat bent tot leren en veranderen om op die manier het beste uit jezelf te halen. CYC biedt een makkelijke en toegankelijke manier van oplossingsgericht coachen. En bovendien is het nog leuk ook! afspraken kunnen op flexibele tijden worden gemaakt, evt. ook in de avond of op zaterdagochtend (vrnl. Amsterdam).

Lees hier enkele testimonials

Uit privacy oogpunt zijn bijgaande werkelijke testimonials vastgelegd middels fictieve namen. Heb je meer vragen over onze aanpak naar aanleiding van onderstaande, neem dan gerust contact met mij op.

Jayno Bames

STUDENT

"Benita doesn't help you by telling you how things are supposed to be, but by making you realise them by yourself. She believes in you no matter what, and gently pushes you in the right direction.

Her unconditional commitment to helping you, and that you can contact her at all times makes the relationship both more personal and trustworthy, and more effective."

 

 

Johan Wee

STUDENT MAASTRICHT UNIVERSITY

Mijn hele leven lang heb ik al last van faalangst gehad. Met behulp van psychologen, trainingen, zelfhulpboekjes, etc. heb ik geprobeerd mijn faalangst te overwinnen, helaas zonder succes. In maart 2014 ben ik in contact gekomen met Benita Mendes de Leon van Call Your Coach. Ik was reeds enige jaren aan het worstelen met een mondeling examen waar ik door mijn faalangst niet doorheen kwam. Hierdoor liep ik vast in mijn studievoortgang. 

Door de gesprekken welke ik met Benita heb gehad heb ik meer inzicht verkregen in het ontstaan van mijn angstgevoelens en de manier waarop ik hierop kan inspelen. Aan de hand van diverse methodieken en oefeningen gericht op positief denken, relativeren en ontspannen heeft Benita mij op het goede spoor gezet om mijn faalangst te onderdrukken. Na enkele maanden merkte ik aan mijzelf dat mijn gedachtegang langzaamaan veranderde. Momenten welke ik normaal gesproken het liefst deed vermijden vanwege mijn faalangst werden steeds toegankelijker. Hoewel de faalangst nog steeds aanwezig was, heb ik deze een plekje kunnen geven. 

Wat Benita onderscheidt van andere coaches is haar persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Zij is zeer betrokken bij haar werk en staat op ieder moment klaar om te hulp te schieten wanneer dit nodig is. 

In januari 2015 ben ik dankzij mijn inspanningen en de hulp van Benita geslaagd voor het mondeling examen. Hoewel dit voor mij de directe aanleiding was om samen met Benita aan de slag te gaan, voelde dit achteraf eerder als bijzaak gezien de ontwikkelingen en vooruitgang welke ik op persoonlijk vlak heb bereikt.

 

 

Jane Doe

Adventure Instructor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam condimentum pretium neque non auctor. Maecenas aliquet posuere tortor, at rutrum dolor condimentum sit amet. In dapibus nisi sit amet nulla pellentesque commodo. Maecenas sed dui quam. Nullam mi augue, hendrerit ut erat nec, faucibus elementum metus.